Aplysia

High quality, handmade, Limoges porcelain vessel for tea, muesli, salat or soup

Aplysia vessel is an earless cup, available in sinistral and dextral versions. The playful search for harmonious ergonomic forms is intended to give a new way of drinking and even eating habits: it can be held in hand in different ways due to personal preferencies. Besides it is easy to drink from it, you can use it with spoon or fork also. Thanks to this, Aplysia is perfect not only as a tea-vessel, but for serving soup, salad or muesli. Symmetrical pieces make a pair, so it is easier to choose your own personal favorite. Aplysia pair is suitable as a two-person gift or as a wedding gift also.

The design and the first pieces of Aplysia vessel were prize-winner in Porcelain category at Unesco Fabdesign Contest.

Thanks to the solid material, Aplysia vessel is phisical resistant and dishwasher safe. Unglazed parts are polished.

Via handmade fine porcelain logo ensures Aplysia vessel’s quality.

13 × 11 cm in size, 6 cm high, 2 dl in volume

Price: 40 EUR / piece

 

Aplysia

Magas minőségű, kézzel készített Limoges-i porcelán edények tea, müzli, saláta vagy leves számára

Az Aplysia egy jobb- és balkezes változatban kapható fül nélküli csésze, ami játékos és ergonomikus formájával az ivási és étkezési szokások újragondolását ösztönzi. Az edény többféleképpen megfogható és egyéni preferenciák szerint tetszőleges oldalról használható. Ennek köszönhetően inni belőle vagy kanállal, villával étkezve is kényelmes és tökéletes nem csupán tea fogyasztására, hanem például leves, müzli vagy saláta felszolgálására is. A tükörszimmetrikus darabok egymás párjai, így még könnyebb kiválasztani a legjobban kézbeillő személyes kedvencet. Emellett az Aplysia-pár alkalmas kétszemélyes ajándéknak, nászajándéknak is.

Az Aplysia edény terve és legelső darabjai a Unesco Fabdesign Contest első díjában részesültek porcelán kategóriában.

Az alapanyag tömörségének köszönhetően az Aplysia edények tartósak és mosogatógép-állóak. A mázatlan felületek polírozottak.

A “Via handmade fine porcelain” logó biztosítja az Aplysia edények minőségét.

Méret: 13 × 11 × 6 cm, 2 dl űrtartalom

Ár: 10.000 Ft / db